Αρχική Eπικαιρότητα ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Σκληρή κριτική στη νέα κυβέρνηση – «Καλή επιτυχία» από τον Λοβέρδο

ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Σκληρή κριτική στη νέα κυβέρνηση – «Καλή επιτυχία» από τον Λοβέρδο

Αυστηρή κριτική στο Μέγαρο Μαξίμου ασκεί η Χαριλάου Τρικούπη την επομένη των εκλογών, με αφορμή τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η υποτιθέμενη επιτελικότητα αποτυπώθηκε στην επιλογή του Πρωθυπουργού να συγκροτήσει ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα 63 Υπουργών και Υφυπουργών, ενώ το rotation, για το οποίο μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης, περιορίστηκε στην εναλλαγή ρόλων της παρέας του Μαξίμου και γενικών γραμματέων της Κυβέρνησης», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, με την οποία αναδεικνύεται εκτός των άλλων η απόφαση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να αναπτύξει με το «καλημέρα» το σχέδιό της που αφορά την αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθήσει, εντός και εκτός βουλής.

«Παρά την ωραιοποίηση της κατάστασης της οικονομίας, που επιχειρεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, οι ανισότητες, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, μια ανθεκτική βιώσιμη ελληνική ανάπτυξη με οφέλη για όλους, η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι αυτές ακριβώς οι ανάγκες που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα εκφράσει γνήσια με καθημερινό αγώνα», τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης δια της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εύχεται εν τω μεταξύ ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας τη σημασία προόδου της χώρας στην κρίσιμη συγκυρία.

Οκ. Λοβέρδος -μέλος σήμερα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- με ανάρτησή του στο twitter υπογραμμίζει: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας, πάνω απ΄ όλα».

Η ανάρτηση Λοβέρδου: