Αρχική Eπικαιρότητα Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» τα διόδια – Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του...

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» τα διόδια – Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του Πειραιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των ετεροδημοτών για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και η κίνηση είναι αυξημένη στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών αλλά και στους μεγάλους δρόμους και λεωφόρους της Αττικής.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται λίγο μετά τις 18:00 της Παρασκευής (23.6.2023) στα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα. Άλλωστε, ισχύουν ελεύθερες διελεύσεις στα διόδια όλων των αυτοκινητοδρόμων της Ελλάδας ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να ψηφίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Δείτε την κίνηση στα διόδια:

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού από το ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι τον Κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Λαμία ενώ παρατηρείται μποτιλιάρισμα λίγο μετά τον Κόμβο Μεταμόρφωσης στο αντίθετο ρεύμα.

Όσον αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 25′ – 30′ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5′ – 10′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

 

Αυξημένη είναι η κίνηση κατά πολύ και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, αφού από το πρωί τα καράβια αναχωρούν το ένα μετά το άλλο για τους νησιώτες ετεροδημότες.