Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία

  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (19.6.2023) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 37χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -4- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, σήμερα (20.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε στιλέτο, με μήκος λάμας -8- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (20.6.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής Συνελήφθη, χθες (19.6.2023) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.