Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ναυάγιο στην Πύλο: Ο αδερφός μου έδωσε 4.000 δολάρια, δεν ξέρω εάν...

Ναυάγιο στην Πύλο: Ο αδερφός μου έδωσε 4.000 δολάρια, δεν ξέρω εάν ζει, λέει αδερφός επιβάτη του μοιραίου αλιευτικού

Συγκλονίζει η μαρτυρία αδερφού επιβάτη που βρισκόταν στο αλιευτικό που ναυάγησε στην Πύλο. Ο Μοχάμεντ που μίλησε στο Mega ψάχνει τον αδερφό του που βρισκόταν στο μοιραίο σκάφος. «Ίσως πνίγηκε, ίσως είναι ζωντανός, δεν ξέρω ακόμα, αληθινά ελπίζω να είναι ζωντανός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός άνδρας. Έστειλε μία φωτογραφία στην οποία δεν είναι καθαρό το πρόσωπο, αλλά ο άντρας που είναι στο έδαφος του θυμίζει τον αδερφό του.

Ήταν ένα ταξίδι που οι δουλέμποροι είχαν στήσει καλά, με μια ταρίφα πανάκριβη. Ο δικός του αδερφός έδωσε όσα είχε και δεν είχε θα πει ο Μοχάμεντ. Σύμφωνα με τον άνδρα ο αδερφός του έδωσε 4.000 δολάρια.  «4.000 δολάρια. Ήταν δύο πλοία το πρώτο είχε 760 άτομα, ξεκίνησαν μία Παρασκευή πρωί περίπου στις 2 ήταν 5 ημέρες στην θάλασσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Στο ταξίδι μαζί με τον αδερφό του, ο Μοχάμεντ είχε και έναν φίλο τους μαζί και ψάχνει έστω κάποιο σημείο επαφής με αυτόν για να μάθει τι απέγινε ο αδερφός του. «Ήταν ο αδερφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν αυτά ξέρω», τόνισε ακόμη ο Μοχάμεντ.

2-12