Αρχική Ν. Κορινθίας Β.Νανόπουλος: Ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου υλοποιείται

Β.Νανόπουλος: Ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου υλοποιείται

Ένα βήμα πριν την οριστική παραχώρηση των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου , βρίσκεται ο δήμος Κορινθίων, μετά απο επίπονες και επίμονες προσπάθειες και διαδικασίες τριών ετών.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος πόσταρε χθες το βράδυ στον λογαριασμό του στο facebook την καλή είδηση, την έγκριση των τελικών όρων παραχώρησης της έκτασης η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε πολυχώρο αναψυχής,  ξεκούρασης και άθλησης. Σε συνδυασμό με τα έργα ανάπλασης στην είσοδο της πόλης (παλιός σταθμός ΟΣΕ) και το έργο ανάπλασης και ενοποίησης του παραλιακού μετώπου με το Λουτράκι (το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης σε όλη τη χώρα, ύψους 12 εκ ευρώ), η περιοχή δημιουργεί μια νέα ταυτότητα, η πόλη στρέφει το βλέμμα της στην θάλασσα, όπως είχε δεσμευτεί ο δήμαρχος Κορινθίων με την ανάληψη των καθηκόντων του.
ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Αποδέχτηκα σήμερα τους όρους παραχώρησης από την εταιρία ακινήτων του δημοσίου (ΕΤΑΔ) των μπσζωμάτων Αγίου Νικολάου. Φυσικά η αποδοχή τελεί υπό την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ την Πέμπτη της ερχόμενης εβδομάδας. Ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου υλοποιείται . Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ακολουθεί.