Αρχική Περ. Πελοποννήσου Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» – Εκδηλώσεις σε Αργολίδα,...

Εορτασμός «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» – Εκδηλώσεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 11 Ιουνίου 2023, εορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στην Τρίπολη Αρκαδίας, όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε δέηση υπέρ των απόστρατων αστυνομικών.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, όπου και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις έδρες των υπολοίπων Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, στην Κορινθία, στη Λακωνία και στη Μεσσηνία.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν εκπρόσωποι των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, καθώς και των συνδικαλιστικών ενώσεων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.

Προηγούμενο άρθροΣτις 20 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σπάρτη
Επόμενο άρθροΑπαγορεύεται και επίσημα το κολύμπι στο Ναυάγιο της Ζακύνθου