Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: Συνεχής η προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρό, πράσινο και νοικοκυρεμένο

Λουτράκι: Συνεχής η προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρό, πράσινο και νοικοκυρεμένο

Σύμφωνα με τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό των δράσεων καθαριότητας και πρασίνου και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, εκτελέστηκαν και αυτή την εβδομάδα, σε καθημερινή βάση, εργασίες καθαρισμού και συντήρησης, αποψίλωσης και αποκατάστασης πρασίνου, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιου Μουζάκη και Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρου Ράτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, τις προηγούμενες ημέρες έλαβαν χώρα σημαντικές εργασίες καθαριότητας, πλύσιμο κάδων και δράσεις ανθοφύτευσης, αποψίλωσης, συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου

στο Λουτράκι, εντός του αστικού ιστού, σε πλατείες, κοινόχρηστους χώρους και οδούς, το Πάρκο Δημ. Μάτση (Δεξαμενής), τον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, το Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, το Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου «Χρήστος Θώδης» και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, στους Αγίους Θεοδώρους, εντός του αστικού ιστού, σε πλατείες, κοινόχρηστους χώρους και οδούς, την Αρχαία Κορμμυώνα, στον Κάβο Ισθμίας και την Κυρα-Βρύση, στην Περαχώρα, στο Νηπιαγωγείο Περαχώρας, τη Λίμνη Βουλιαγμένης, τον Σχίνο και τα Πίσια.

Ο Αντιδημάρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιος Μουζάκης δήλωσε: «Η διαχείριση της καθημερινότητας είναι ένας απαιτητικός τομέας τον οποίο αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά με υπευθυνότητα, σχέδιο και σωστό προγραμματισμό, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκύπτουν. Με προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ιδιαίτερα ενόψει της θερινής περιόδου, η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη εντείνει την προσπάθειά της για τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Η συμβολή όλων -Δήμος, υπάλληλοι, επιχειρήσεις, δημότες και επισκέπτες-, στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για να κρατήσουμε τον τόπο καθαρό και νοικοκυρεμένο, είναι αναγκαία».