Αρχική Ν. Αργολίδος Τραυματισμένη νοσηλεύεται η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από μηχανή στο Ναύπλιο

Τραυματισμένη νοσηλεύεται η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από μηχανή στο Ναύπλιο

Τραυματισμένη με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι νοσηλεύεται η 21χρονη φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, που παρασύρθηκε από μηχανή το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου στην οδό Άργους, στο Ναύπλιο.
Όλα έγιναν όταν η άτυχη κοπέλα διέσχιζε κάθετα πεζή, την μεγάλης κυκλοφορίας και σε ώρα αιχμής, κεντρική οδό του Ναυπλίου και την παρέσυρε νεαρός οδηγός μηχανής με κατεύθυνση από το Άργος προς το Ναύπλιο.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα από τα φανάρια στη διασταυρωση της οδού Άργους με τη οδό Χαρ. Τρικούπη και κοντά στο πρατήριο της SHELL.
Τη σκηνή της παράσυρσης είδε πολύς κόσμος που εκεινη την ώρα ηταν στον δρόμο, καθώς προσωπικό από το φαρμακείο που βρίσκεται στο σημείο, όπου έσπευσαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός με τη μηχανή σύρθηκε για πολλά μέτρα στο οδόστρωμα και κατέληξε κοντά σε σταθμευμένο όχημα, ενώ συντρίμμια από την μηχανή διασκορπίστηκαν σε μεγάλη έκταση του δρόμου ακόμα και των πεζοδρομίων.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της αστυνομίας, που διέκοψε την κυκλοφορία, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν πρώτα την τραυματισμένη κοπέλα και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και στην συνέχεια τον οδηγό της μηχανής, ελαφρώς τραυματισμένο που διεκόμισαν στο Νοσοκομείο Άργους.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η 21χρονη έχει συντριπτικό κάταγμα στο ένα της πόδι και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.