Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Βούλγαρος επιτέθηκε με στειλιάρι σε νεαρή Γερμανίδα και προσπάθησε να τη...

Καλαμάτα: Βούλγαρος επιτέθηκε με στειλιάρι σε νεαρή Γερμανίδα και προσπάθησε να τη βιάσει

Βούλγαρος βιαστής, οπλισμένος με ενα μεταλλικό στειλιάρι μήκους 82 εκατοστών, επιτέθηκε σε νεαρή Γερμανίδα, σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας και προσπάθησε να την ξεγυμνώσει για να τη βιάσει.

Η κοπέλα, κατάφερε τελευταία στιγμή να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια του αλλοδαπού αρπακτικού ο οποίος λίγη ωρα αργότερα συνελήφθη απο την Αστυνομία.

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 24χρονη Γερμανίδα, σημειώθηκε στις 19:00 της Πέμπτης. Η νεαρή, περπατούσε αμέριμνη σε κεντρικό σημειο της Καλαματας, όταν ξαφνικά αισθάνεται τον 35χρονο να την πλησιάζει και χωρίς η ιδια να προλάβει να αντιδράσει να ορμά πάνω της και να τη θωπευει με μανία στους γλουτούς.

Όμως το διεστραμμένο του έργο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Βούλγαρος, που κρατούσε ενα στειλιάρι 82 εκατοστών, προσπαθεί σαν πεινασμένο θηριο να σκίσει τα ρούχα της κοπέλας για να τη βιάσει.

Το θύμα αντιστέκεται σθεναρά, καταφέρνει να ξεφύγει από τα νύχια του, πηγαίνει τρέχοντας στην Αστυνομία και καταγγέλλει το συμβάν. Οι αστυνομικοι με οδηγό την περιγραφη της Γερμανίδας, «χτενίζουν» την περιοχή με αποτελεσμα ο Βούλγαρος βιαστής με το στειλιάρι να εντοπιστει και να συλληφθει.

Πηγή: protothema.gr