Αρχική Ν. Κορινθίας Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προεκλογικής περιοδείας του Κώστα Κόλλια,...

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προεκλογικής περιοδείας του Κώστα Κόλλια, υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στη γενέτειρα του, τον Σολομό Κορινθίας

Από τις πρώτες προεκλογικές του ομιλίες την Παρασκευή 21 Απριλίου σε Πουλίτσα, Κρήνες, Ταρσινά, Ελληνοχώρι και Στιμάγκα μέχρι και την Κεντρική Ομιλία του την περασμένη Δευτέρα 15 Μαΐου στο Κιάτο, οι συγκεντρώσεις του Κώστα Κόλλια, υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, σε ολόκληρη την Κορινθία κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι πολίτες του Νομού άνοιξαν την αγκαλιά τους στον Κώστα Κόλλια, σε έναν δικό τους άνθρωπο, ακολουθώντας τον πιστά σε κάθε προεκλογική του συγκέντρωση. Απέδειξαν, με τη μαζική τους προσέλευση ότι, στο πρόσωπο του υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας βλέπουν τον «άνθρωπο της διπλανής πόρτας», εκείνον που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για την αναβάθμιση του τόπου του σε όλα τα επίπεδα και την εγκαθίδρυση ενός υψηλού βιοτικού επιπέδου για τους συμπολίτες του, σε συνθήκες οικονομικής ευμάρειας και κοινωνικής συνοχής.

Εκείνον που παλεύει για το δίκαιο του καθημερινού ανθρώπου, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Κορίνθιου πολίτη.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όλα αυτά αποδεικνύονται περίτρανα από την πολιτική του διαδρομή αλλά και από τον προσωπικό του βίο, καθώς, όλα αυτά τα χρόνια ο Κώστας Κόλλιας πορεύεται πάντοτε με ήθος και παραμένει αταλάντευτος στις ιδέες και τα πιστεύω του. Είναι ένας Βουλευτής που υπηρετεί τον τόπο μας με αληθινή αγάπητόλμηευθυκρισία και συνέπεια, είτε εισηγείται νομοσχεδίων από το βήμα της Βουλής είτε τρέχει στα χωράφια και στα ελαιοτριβεία, περιστοιχισμένος από τους συγχωριανούς του.

Σε προσωπική μας επικοινωνία σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Κορινθίας προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Ολοκλήρωσα χθες, στον Άγιο Ιωάννη, τα Αθίκια και το χωριό μου, τον Σολομό, τον προεκλογικό μου αγώνα, μετά από ενάμιση μήνα καθημερινών επισκέψεων και συγκεντρώσεων σε όλα τα σημεία της Κορινθίας, σε πόλεις, χωριά, οικισμούς και κωμοπόλεις όλου του Νομού.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, δεν μπορώ παρά να εκφράσω την τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη μου για την αθρόα και ανέλπιστη συμμετοχή των συντοπιτών μου σε όλα τα καλέσματα που πραγματοποίησα. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου τα χαμόγελα, ο ενθουσιασμός, οι ζεστές αγκαλιές, οι σφιχτές χειραψίες και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τη Νίκη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τη Νίκη της Πατρίδας μας και της Κορινθίας μας!

Η ένθερμη παρουσία του κόσμου μού χάρισε δύναμη και αισιοδοξία στην μάχη που δίνω σταθεράκαθημερινά και υπεύθυνα για τον τόπο μου.

Στο δρόμο που διανύω προς τις εθνικές κάλπες κυριαρχούν τα χαμόγελα, η ομοψυχία, η ανθρωπιά και οι εγκάρδιες ευχές των συμπολιτών μου. Για μένα, αυτά, αποτελούν το οπλοστάσιό μου, τη φαρέτρα μου, στην εκλογική αναμέτρηση που θα εξελιχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Χαίρομαι που μπορώ να τους κοιτάζω όλους κατάματα. Χαίρομαι που με βλέπουν ως σταθερό σύμμαχο και αρωγό τους σε κάθε τους ανησυχία για το αύριο.

Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε ως Κυβέρνηση είναι μεγάλες και θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες, στα προβλήματα που ο κόσμος έχει καθώς και στην μεγάλη ελπίδα, γιατί ξετυλίγεται μια νέα Ελλάδα μπροστά μας. Μια Ελλάδα που καινοτομεί και πρωτοπορεί, που στέκεται δίπλα στις Ελληνίδες και στους Έλληνες και μετασχηματίζεται σε μια ισχυρήπαραγωγικήανταγωνιστική και «ελκυστική» στη διεθνή κοινότητα χώρα.

Έχουμε πετύχει πολλά. Έχουμε αντιμετωπίσει πρωτοφανείς κρίσεις. Το κυβερνητικό μας έργο και η εντυπωσιακή πρόοδος της ελληνικής οικονομίας αξίζουν την επιβράβευση αυτής της Κυβέρνησης από τους πολίτες της.

Ως Νέα Δημοκρατία, δεσμευόμαστε να κάνουμε ακόμα περισσότερα και να συνεχίσουμε, με αφοσίωση και θέρμη, τη σκληρή δουλειά, ώστε να διασφαλίσουμε ένα ακόμα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες και κυρίως για τη νέα γενιά!

Είμαι υπερήφανος και για το δικό μου έργο, το οποίο, ευελπιστώ να τύχει της αναγνώρισης των συμπολιτών μου, στις ερχόμενες εκλογές.

Αναφέρθηκα λεπτομερώς στην κεντρική ομιλία μου στο Κιάτο σε πλήθος αποτελεσματικών παρεμβάσεων που έχω κάνει όλη αυτή τη διετία. Δεν μπορώ παρά να αναφερθώ σε μια σημερινή εξέλιξη, μια πολύ θετική προς όφελος των παραγωγών μας.

Πετύχαμε την πίστωση των ενισχύσεων για την κορινθιακή σταφίδα και τη σουλτανίνα στους λογαριασμούς των δικαιούχων του προγράμματος “De minimis”.

Θεωρώ καθήκον μου να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Κιάτου, τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Σικυωνίων, τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Βέλου-Βόχας, τους Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων, τον υπέυθυνο του Τομέα Αγροτικού του Δήμου Σικυωνίων καθώς και τους Προέδρους των αγροτικών φορέων για τη σημαντική αυτή έκβαση.

 

Ευχαριστώ θερμά, μέσα από τα βάθη  της καρδιάς μου, και όλες και όλους τους συμπολίτες μου για τη δυναμική τους παρουσία σε όλες μου τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Ζητώ η εμπιστοσύνη τους να εκφραστεί με την ψήφο τους στο πρόσωπο μου, την Κυριακή 21 Μαΐου, με την απόλυτη δέσμευση ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο για το καλό του κοινωνικού συνόλου.».