Αρχική Eπικαιρότητα Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου υποψ. Βουλευτής ΝΔ Αργολίδας στην ομιλία του Αντώνη...

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου υποψ. Βουλευτής ΝΔ Αργολίδας στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα

Στην ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα παρευρέθηκε η Υποψ. Βουλευτής ΝΔ Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.
Παρά το βεβαρημένο της προεκλογικό πρόγραμμα θεώρησε χρέος της να ενισχύσει την προσπάθεια του κόμματος τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Ο πρώην πρωθυπουργός φανερά συγκινημένος έκανε λόγο για μια μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση που κατόρθωσε να ενώσει την Πελοπόννησο με τον «Μοριά να στέλνει μήνυμα νίκης» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού.
Κατά την ομιλία του εστίασε σε όλα τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας, των προβλημάτων που καλείται η χώρα να υπερβεί, να ξεπεράσει και να σταθεί όρθια την επόμενη μέρα.

 Μίλησε για τα ζητήματα της οικονομίας, της αγροτικής πολιτικής, της εξωτερικής πολιτικής και το δημογραφικό ήταν μεταξύ εκείνων που «κρίνονται στις εκλογές της 21ης Μαΐου».
Κάνοντας απολογισμό για την τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε πως «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτά τα 4 χρόνια προσπάθησε να στηρίξει την μεσαία τάξη. Στήριξη τόσο με τις επιστρεπτέες κι άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία, όσο και με τη μείωση της άμεσης φορολογίας (…) Η οικονομία άντεξε.
Η μεσαία τάξη, στηρίχθηκε. Επενδύσεις ήρθαν κι έρχονται, και διασφαλίζονται με χρηματοδότηση από την Ευρώπη. Για τους αγρότες μας έγιναν έργα, όπως φράγματα κι αρδευτικά. (…) Κι ακόμα, ο τουρισμός μας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η τουριστική έκρηξη που ζει ολόκληρη η Πελοπόννησος, να το ξέρετε, είναι μόνον η αρχή.»
Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του Γιώργου Φερετζάνη για σήμερα 18 Μαΐου
Επόμενο άρθροΜε ευρεία αποδοχή συνεχίζεται η περιοδεία της Κατερίνας Ταγαρά στην Κορινθία (εικόνες)