Αρχική Ν. Αργολίδος Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, υποψ. Βουλευτής Αργολίδας ΝΔ, με στελέχη της Πυροσβεστικής

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, υποψ. Βουλευτής Αργολίδας ΝΔ, με στελέχη της Πυροσβεστικής

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ναύπλιο και στο Άργος επισκέφθηκε η υποψ. βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.
Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Αργολίδας κ. Τάσο Παππά και στελέχη των υπηρεσιών Άργους και Ναυπλίου, ενώ συνάντηση είχε και με την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και ετοιμότητας λόγω και της αντιπυρικής περιόδου που ξεκίνησε την 1η Μαΐου.
Η συζήτηση διεξήχθη με όλους σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σημαντικό έργο μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Ναυπλίου, σε νέο κτήριο, στο χώρο του ΚΕΜΧ αλλά και στις πάγιες διεκδικήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου επ’ ευκαιρία αυτών των συναντήσεων δήλωσε:

«Η Αργολίδα είναι ένας ευλογημένος τόπος με ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον και όλοι οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να το προστατεύουμε. Συζητήσαμε με τα στελέχη της Πυροσβεστικής για τις δυνατότητες περαιτέρω εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης της υπηρεσίας ενώ συνεχάρη και ευχαρίστησα τον Διοικητή κ. Τάσο Παπά και όλα τα στελέχη και το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν και για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους από κινδύνους και φυσικές καταστροφές.

Είναι χρέος μας να υποστηρίζουμε το Πυροσβεστικό Σώμα, ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στον επιτελικό του ρόλο ενισχύοντας την ασφάλεια και την ετοιμότητα και των ίδιων των στελεχών του στα οποία εύχομαι υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν.»