Αρχική Ν. Αρκαδίας Ημέρα Καριέρας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών τηνΤετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ημέρα Καριέρας στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών τηνΤετάρτη 31 Μαΐου 2023

Έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε!

Το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, όπου φοιτητές και απόφοιτοι συναφών προγραμμάτων σπουδών θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας. 

Στην εκδήλωση, πάνω από 20 εταιρείες και ερευνητικά κέντρα από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών (η λίστα συνεχώς αυξάνεται) θα επισκεφθούν το τμήμα μας. 
 Όσοι βρεθούν στην Ημέρα Καριέρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις των εταιρειών, live workshops, και ιστορίες αποφοίτων
 Οι εταιρείες έρχονται στην εκδήλωση με ανοικτές θέσεις εργασίας, θα κάνουν συναντήσεις και συνεντεύξεις, και θα συλλέξουν τα βιογραφικά των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν εκεί. 
Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.

Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα!

Ημερομηνία: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, 9:30 – 17:00
Τόπος: Αμφιθέατρο (πάνω κτήριο), Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Τρίπολη
Διοργάνωσ: Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
E-mail επικοινωνίας: dit-publicity@uop.gr Σελίδα εκδήλωσης/ανακοινώσεις: dit.uop.gr
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να μιλήσουν με εταιρείες για τα αντικείμενα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/HkNNUMWpHRJwRoUY7

Παρακολουθήστε τη σελίδα του Τμήματος και ενημερωθείτε για τις εταιρείες που συμμετέχουν, για τις ανοικτές θέσεις εργασίας, και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης: http://dit.uop.gr/

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών: Σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό – Σε ποιες περιοχές έχει διακοπή η υδροδότηση
Επόμενο άρθροΞεκινάει σήμερα στο Ναύπλιο το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης