Αρχική Ν. Αργολίδος Συνεδρίασε το συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας του Δήμου Άργους Μυκηνών ενόψει...

Συνεδρίασε το συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας του Δήμου Άργους Μυκηνών ενόψει καλοκαιριού.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Άργους Μυκηνών, με θέμα: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν ο αρμόδιος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Γιώργος Δελογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Μαρλαγκούτσος, Χρήστος Πετσέλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, ο αξιωματικός της Π.Υ. Άργους Κυριάκος Χρόνης, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΑΡΜ Γιάννης Καχριμάνης,  ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης, ο Τομεάρχης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου και Άργους Ιωαννης Βαλαβάνης.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η προετοιμασία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι δράσεις πυροπροστασίας και τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας, όπως η μέριμνα για τους πυροσβεστικούς κρουνούς, η άμεση τροφοδότησή τους με νερό από τις δεξαμενές, ο καθαρισμός των αλσυλλίων αρμοδιότητας του Δήμου κλπ.