Αρχική Χωρίς κατηγορία ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


Ακόμα μια ιδιαίτερα
επιτυχημένη συγκέντρωση, χθες βράδυ, στο Ξυλόκαστρο, για τον Κώστα Κόλλια. Ο  υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας βρέθηκε στο καφενείο «Τράπεζα» προκειμένου να συναντηθεί με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες του, η προσέλευση και παρουσία των οποίων υπήρξε εντυπωσιακή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόσμος περίμενε ακόμη κι έξω από το καφενείο για να ακούσει τα όσα εξέθεσε ο κ. Κόλλιας, τόσο σχετικά με το έργο που έχει επιτελέσει ηΚυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθ΄ όλη τη δύσκολη αυτή τετραετία, όσο και αναφορικά με το δικό του, προσωπικό έργο, στα θέματα που απασχολούν την Κορινθία.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν και την παρουσία τους στην εκδήλωση και εστίασε, καταρχάς, στις διαδοχικές κρίσεις που ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αντιμετώπισε με συγκεκριμένη στρατηγική, με επιμονή και κυρίως λέγοντας πάντα και μόνο την αλήθεια στον ελληνικό λαό, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Ευχαριστώ θερμά όλες τις φίλες και τους φίλους μου για την τόσο θερμή υποδοχή που έλαβα κατά τη χθεσινή επίσκεψή μου στο Ξυλόκαστρο.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα η παρουσία τους στο κάλεσμά μου. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Δεν σας κρύβω ότι μπαίνοντας χθες στο καφενείο αισθάνθηκα μεγάλη συγκίνηση. Συναντηθήκαμε με παλιούς φίλους και φίλες, συναγωνιστές μου στη μεγάλη μάχη που δίνω. Σε μια συνάντηση – γιορτή της δημοκρατίας. Και δημοκρατία σημαίνει ευθύνη. Σημαίνει αλήθεια.

Σε μια εβδομάδα από σήμερα θα πάμε στις κάλπες. Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Αντιμάχεται το λαϊκισμό,τη μισαλλοδοξία, τη σκανδαλολογία και το μηδενισμό.

Είμαστε εδώ για να οδηγήσουμε τη χώρα μας, μέσω μιαςισχυρής, αυτοδύναμης, μονοκομματικής Κυβέρνησηςτης ΝΔ, στην ανάπτυξη και στην ευημερία, με σιγουριά, με εμπειρία, με σύστημα, με σειρά. Χρειάζομαστε αυτόν που θα ξέρει να οδηγεί το καράβι σε ασφαλή λιμάνια και όχι σε επικίνδυνα μονοπάτια και περιπέτειες.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να συστρατευθούν μαζί μας, με την Νέα Δημοκρατία, τη μεγάλη και ιστορική αυτή φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη, και με το μεγαλόπνοο και φιλόδοξο όραμα του Πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια ακόμα καλύτερη Κορινθία! Για μια ακόμα καλύτερη Ελλάδα! Αυτή που μας αξίζει!!!».