Αρχική Ν. Αργολίδος Νοσοκομείο Ναυπλίου: Ενημέρωση – εκπαίδευση σε θέματα πυρασφάλειας – πυρόσβεσης

Νοσοκομείο Ναυπλίου: Ενημέρωση – εκπαίδευση σε θέματα πυρασφάλειας – πυρόσβεσης

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – εκπαίδευση σε θέματα πυρασφάλειας – πυρόσβεσης, στο προσωπικό του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου.
Μετά τη θεωρητική προσέγγιση του θέματος, έγινε επίδειξη, της χρήσης των υπαρχόντων μέσων πυρόσβεσης- κατάσβεσης. Το προσωπικό (ιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί και τεχνικοί) είχαν τη δυνατότητα να χειριστούν πυροσβεστήρες, και τα υπάρχοντα μέσα πυρόσβεσης υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών.

Κύριος στόχος της παρουσίασης ήταν η εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού του Νοσοκομείου τόσο στους πιθανούς κινδύνους όσο και στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την αποφυγή οποιασδήποτε ανεπιθύμητης ή επικίνδυνης κατάστασης που θα θέσει σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων, ασθενών και συνοδών.
Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Διοικητή της ΠΥ Ναυπλίου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για εκπαίδευση του προσωπικού του Νοσοκομείου, τους εκπαιδευτές, Επιπυραγό κα. Καρτσώλη και τον Πυργαγό κ. Χρόνη, που με παραστατικό και πρακτικό τρόπο πραγματοποίησε την εκπαίδευση. καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου που με εξαιρετικό ενδιαφέρον συμμετείχε στην παραπάνω εκπαίδευση.