Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ασπρόχωμα: ΙΧ παρέσυρε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δυο 17χρονοι – Στην Τρίπολη...

Ασπρόχωμα: ΙΧ παρέσυρε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δυο 17χρονοι – Στην Τρίπολη μεταφέρθηκε ένας εκ των δυο τραυματιών

Δεν έχουν τέλος τα ατυχήματα στην άσφαλτο. Νέο τροχαίο έγινε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι με τον σοβαρό τραυματισμό δυο 17χρονων στην περιοχή του Ασπροχώματος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο Ασπρόχωμα, λίγα μέτρα απόσταση από τον ΟΑΕΔ, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξερχόμενο από πάρκινγκ πολυκαταστήματος που βρίσκεται στο σημείο επιχείρησε να εξέλθει στον κεντρικό δρόμο χτύπησε μοτοσικλέτα όπου επέβαιναν δυο 17χρονοι, και κινούνταν στο ρεύμα προς Καλαμάτα. Οι δυο νεαροί λόγω της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκαν για κάποια μέτρα με αποτέλεσαν να τραυματιστούν.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τους δυο νεαρούς στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν σοβαρά κατάγματα μηριαίου, ένας εξ αυτών και κάκωση στο κρανίο. Ο νεαρός – ο οποίος σύμφωνα με το νοσοκομείο είχε επικοινωνία – κρίθηκε ανακγαίο να διακομιστεί στην Τρίπολη για παρακολούθηση, αν και σύμφωνα με το νοσοκομείο η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Α.Τ. Καλαμάτας.