Αρχική Ν. Κορινθίας ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ –...

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στις χθεσινές προεκλογικές ομιλίες που πραγματοποίησε ο Κώστας Κόλλιας, υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, στο Βραχάτι και στην Ευαγγελίστρια Κορινθίας.

Οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον τις ομιλίες του, στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πλούσιο κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της τετραετίας που πέρασε, καθώς και στο αξιόλογο έργο του ίδιου στην Κορινθία.

Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι φάνηκε να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Κόλλια τον πολιτευτή, αλλά προπάντων τον «δικό τους άνθρωπο» που αγωνίζεται καθημερινά και αδιάλειπτα για το καλό του τόπου του.

Ο κ. Κόλλιας, από την πλευρά του, τόνισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών του και ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή, ώστε η Κορινθία και οι πολίτες της να κατακτήσουν όλα όσα τους αξίζουν.

Σχετικά με το θέμα, ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας παραχώρησε τις εξής δηλώσεις:

«Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στο πλευρό των Κορίνθιων συμπολιτών μου.

Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά τους. Μιλάω καθημερινά μαζί τους. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, οι γνώσεις, η πείρα και η αποτελεσματικότητα.

Ακόμα δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω το τεράστιο κύμα αγάπης και στήριξης που δέχτηκα χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου στο Βραχάτι και στην Ευαγγελίστρια.

Αισθάνομαι τεράστια ηθική ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη από το πλήθος συμπολιτών μου, που ήρθαν να με ακούσουν και να μου εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

 

Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά τη διαχρονική προσφορά μου στον τόπο μου, στην Κορινθία. Με την ώθηση, τη στήριξη και τη βαθιά αγάπη που λαμβάνω, είμαι σε θέση να εκπροσωπώ επάξια και υπεύθυνα, όλα αυτά τα χρόνια, την Κορινθία Η πολιτική μου πορεία είναι κοπιώδης αλλά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γιατί μέσα από την πολιτική, κατάφερα να δημιουργήσω αληθινούςχρόνιους και συνεκτικούς δεσμούς φιλίας με τους συμπολίτες μου.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση και μεγάλη ευθύνη, το να πολιτεύομαι με το ιστορικότερο κόμμα της πατρίδας μου. Θέλω με την προσπάθειά μου να προσφέρω και να βοηθήσω τη χώρα μου και τον τόπο μου να πάνε ένα βήμα μπροστά.

Η χθεσινή τους παρουσία μού δίνει φτερά για το υπόλοιπο της διαδρομής μου μέχρι τις εκλογές. Τους ευχαριστώ θερμά που ήταν όλοι εδώ.».

Κλείνοντας, ο κ. Κόλλιας καταχειροκροτήθηκε από όλες και όλους για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ολοφάνερα ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Κώστας Κόλλιας, πάλι, ο δικός τους Βουλευτής στην Κορινθία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: