Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και υπεξαίρεση

Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και υπεξαίρεση

Συλλήψεις για κλοπές , ναρκωτικά και υπεξαίρεση περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (8.5.2023) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τρία (3) ημεδαποί, ανήλικος καθώς και -2- γυναίκες ηλικίας 17 και 21 χρόνων, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, είδος ρουχισμού καθώς και από περίπτερο -11- συσκευασίες ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθησαν, χθες (8.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθιων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τρία (3) άτομα, -2- ημεδαποί, ηλικίας 23 και 21 ετών, αντίστοιχα και 24χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, μαχαίρι, με μήκος λάμας -8- εκατοστά και φωτοβολίδα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (8.5.2023) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαπές, 27χρονη και ανήλικη, αντίστοιχα, γιατί με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρήματα από ηλικιωμένο ημεδαπό, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δράστιδες με την ίδια μέθοδο την 8.5.2023, είχαν αφαιρέσει χρήματα από ακόμη μία ηλικιωμένη ημεδαπή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 45χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -3- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ληστεία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για υπεξαίρεση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -3- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί διέρρηξε το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμάτας και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.