Αρχική Eπικαιρότητα Μεταμόρφωση: Είχε πάνω του 3 φωτογραφικές και 2 βιντεοκάμερες για να τραβάει...

Μεταμόρφωση: Είχε πάνω του 3 φωτογραφικές και 2 βιντεοκάμερες για να τραβάει τα κορίτσια στο κολυμβητήριο

Εξοπλισμένος με τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο βιντεοκάμερες ήταν ο 57χρονος ο οποίος συνελήφθη να φωτογραφίζει ανήλικες αθλήτριες με τα μαγιό τους σε κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν ένας γονέας, ο οποίος βρισκόταν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης επί της οδού Διλόφου, είδε τον 57χρονο να κινείται ύποπτα γύρω από τις πισίνες.

Μόλις αντιλήφθηκε πως ο μυστηριώδης άνδρας φωτογραφίζει τα κορίτσια που έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα στο κολυμβητήριο, ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Οι Αστυνομικοί έκαναν ελέγχο στον 57χρονο από τον οποίο διαπιστώθηκε πως έφερε πάνω του τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο βιντεοκάμερες.

Ο διεστραμμένος παιδόφιλος, μάλιστα, είχε κρύψει τον εξοπλισμό του με ένα χάρτινο κάλυμμα ώστε να μην γίνεται αντιληπτός.

Στις μηχανές του βρέθηκαν εικόνες από ανήλικα κορίτσια με μαγιό τα οποία ο 57χρονος φωτογράφιζε στα οπίσθια ή σε άλλα, απόκρυφα σημεία με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στο σπίτι του δράστη, στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις φορητοί, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρεις βιντεοκάμερες, δύο tablet και 17 κάρτες μνήμης.

Ο διεστραμμένος 57χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μονομελές Αυτόφωρο.