Αρχική Ν. Κορινθίας ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟ, ΠΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και...

ΑΝΩ ΔΙΜΗΝΙΟ, ΠΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον βουλευτή Κορινθίας, Κώστα Κόλλια (εικόνες)

Η προχθεσινή επίσκεψη του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κορινθίας, κ. Κώστα Κόλλια, στα χωριά Άνω Διμηνιό και Πάσιο, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τους κατοίκους να υποδέχονται τον Βουλευτή εγκάρδια και να τον περιστοιχίζουν με αγάπη.

Ο κ. Κόλλιας, προχώρησε στις προεκλογικές ομιλίες του, ως μια κατάθεση ψυχής, ευχαριστώντας θερμά τους κατοίκους των χωριών για την τεράστια και ελπιδοφόρα προσέλευσή τους, και στη συνέχεια έθεσε τις βασικές προτεραιότητες και τα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία τετραετία, απευθύνοντας κάλεσμα στις συμπολίτισσες και στους  συμπολίτες του: «Ζητάω τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να πάμε την Κορινθία ακόμα πιο μπροστάΑκόμα πιο ψηλά! Ζητάμε μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή για να το εφαρμόσουμε! Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Είναι το συμβόλαιο τιμής και ευθύνης με το οποίο ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Το λόγο πλέον τον έχετε εσείςΕσείς θα αποφασίσετε αν θα επιστρέψουμε στα παλιά, τα καταστροφικά ή αν θα συνεχίσουμε τη σταθερήανοδική πορεία μας προς το φως και την πρόοδο της πατρίδας μας.».

Ο Βουλευτής Κορινθίας αναφέρθηκε, ακόμη, στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, τονίζοντας ότι «Την Κυριακή, 21 Μαΐου καθορίζουμε το μέλλον της χώρας μας. Την Κυριακή ολόκληρη η χώρα θα στρέψει το βλέμμα της στο όραμα του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα προχωρήσουμε, με συνέπεια και σταθερά βήματα, στο δρόμο που έχουμε χαράξει προς τη συλλογική προσπάθεια, την κοινωνική πρόοδο και ανάπτυξη και το συνεχή εκσυγχρονισμό.

 

Το μεγαλόπνοο αυτό όραμα οφείλουμε όλες και όλοι να το περιφρουρήσουμε και να το διατηρήσουμε ακέραιο.».

Οι συγκεντρώσεις του κ. Κόλλια ολοκληρώθηκαν, με τον ίδιο να δέχεται τελικώς το θερμό χειροκρότημα από το ενθουσιώδες πλήθος που μοιράζεται μαζί του το όραμα για την Κορινθία της ανέλιξης, της ανάπτυξης και της προόδου.