Αρχική Χωρίς κατηγορία Νίκος Δήμας: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Δυνατότητες και προοπτικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,...

Νίκος Δήμας: Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Δυνατότητες και προοπτικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των εμπόρων”

Την Τρίτη 9 Μαϊου και ώρα 20.30 ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Δήμας διοργανώνει στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2) στην Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Δυνατότητες και προοπτικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των εμπόρων, εν μέσω ενεργειακής κρίσης, αύξησης ασφαλιστικών εισφορών και δανειακής ασφυξίας. Οι χρηματοδοτήσεις του ταμείου ανάκαμψης ως μοχλός εξασφάλισης βιωσιμότητας της αγοράς”.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Γ. Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών- Εμπόρων Ελλάδος, και ο Γ. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Πού θα ψηφίσουν οι 22.855 Έλληνες του εξωτερικού
Επόμενο άρθροΔήμος Κορινθίων: Προκηρύχθηκε o διαγωνισμός για το έργο “Ανάπλαση ενιαίου παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου- Λουτρακίου”