Αρχική Eπικαιρότητα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κέντρο αναφοράς για βρέφος που βρέθηκε μόνο του...

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κέντρο αναφοράς για βρέφος που βρέθηκε μόνο του σε αυτοκίνητο!

Χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, υπήρξε άμεση κινητοποίηση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες  για την προστασία του βρέφους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση του βρέφους που αφέθηκε μόνο του στο αυτοκίνητο.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει “χθες το μεσημέρι λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 για βρέφος το οποίο βρισκόταν μόνο του σε αυτοκίνητο έξω από πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

 

Ευαισθητοποιημένη πολίτης που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό άμεσα ενημέρωσε Το Χαμόγελο του Παιδιού και την Αστυνομία. Χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, υπήρξε άμεση κινητοποίηση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες  για την προστασία του βρέφους.

 

 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του μωρού, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του και ασφαλές.

 

 

Η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 συνεχίζει να αποτελεί κέντρο αναφοράς για κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη ή κίνδυνο, στελεχωμένη αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

 

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να είναι ασφαλές και προστατευμένο.”

 

Περισσότερες πληροφορίες

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”

11040 (αστική χρέωση)

press@hamogelo.gr