Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Επιλύσαμε το σοβαρότατο πρόβλημα της ΚΕΔΗΤ – Πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα...

Κώστας Τζιούμης: «Επιλύσαμε το σοβαρότατο πρόβλημα της ΚΕΔΗΤ – Πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι»

Συνάντηση με εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι προέρχονται από την ΚΕΔΗΤ, είχε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Κούρος, στο νέο Δημαρχείο της πόλης.

Αφού αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες μέρες, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την πολύχρονη προσφορά τους στις δομές της ΚΕΔΗΤ, δουλεύοντας με πάρα πολλά προβλήματα και πολλές φορές απλήρωτοι, για μήνες.

Ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Με σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες επιλύσαμε το σοβαρότατο πρόβλημα της ΚΕΔΗΤ που για πολλά χρόνια ταλαιπώρησε τον δήμο μας.

Ήδη οι δομές λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα, οι εργαζόμενοι διατήρησαν τις θέσεις τους, εξασφάλισαν την εργασιακή τους ηρεμία, πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους. Ενώ, ο δήμος κατέβαλε και στους τελευταίους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα τους και πλέον δεν οφείλει σε κανέναν».

Τέλος, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την επίλυση όλων των μεγάλων ζητημάτων που τους απασχολούσαν επί χρόνια, με τελευταίο την πληρωμή παλαιών δεδουλευμένων. Αυτό που υπογράμμισαν είναι ότι τηρήθηκαν όλες οι δεσμεύσεις του Δημάρχου και ότι πλέον εργάζονται κάτω από συνθήκες ασφάλειας και ηρεμίας.