Αρχική Eπικαιρότητα Πάσχα 2023 – Πύλος: Τραυματισμός 8χρονου παιδιού από κροτίδα που έσκασε στα...

Πάσχα 2023 – Πύλος: Τραυματισμός 8χρονου παιδιού από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του

Ανάστατη η Πύλος από το ατύχημα που σημειώθηκε έξω από εκκλησία. Ο τραυματισμός του 8χρονου παιδιού σημειώθηκε από κροτίδα

Η Πύλος στο επίκεντρο μετά τον τραυματισμό ενός 8χρονου αγοριού έξω από εκκλησία. Το παιδί είδε μια κροτίδα στο έδαφος και την έπιασε. Προσπάθησε να την ανάψει αλλά πριν προλάβει να την πετάξει, έσκασε στα χέρια του. Οι γονείς μετέφεραν τον γιο τους σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί έκριναν πως το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στο Παίδων της Αθήνας. Ο μικρός έχει τραυματιστεί σοβαρά στον αντίχειρα του χεριού του. Το φετινό Πάσχα είναι πιθανότατα το πιο δύσκολο που έχει περάσει ο ίδιος και οι στενοί συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 8χρονος με καταγωγή από την Αλβανία βρέθηκε με έναν φίλο του έξω από τον ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Πύλο, όπου βρήκαν μία κροτίδα, η οποία φαινόταν να μην έχει σκάσει.

Προσπάθησε να την ανάψει, αλλά αυτή έσκασε στο χέρι του τραυματίζοντας τον σοβαρά στον αντίχειρά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ομως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας και έτσι με μέριμνα της οικογένειάς του διακομίστηκε σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr