Αρχική Ν. Κορινθίας Κιάτο: «Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου – Δύο συλλήψειςΚιάτο:...

Κιάτο: «Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου – Δύο συλλήψειςΚιάτο: «Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου – Δύο συλλήψεις

 

«Λαβράκι» φαίνεται πως έβγαλαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο Κιάτο.

Στον έλεγχο, διαπιστώθηκε, πως οι δύο επιβαίνοντες μετέφεραν οικοδομικά υλικά, που είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα, ενώ ακόμη εντοπίστηκε σύριγγα με ηρωίνη.

Το περιστατικό, δεν τελειώνει εδώ, καθώς όπως αποδείχθηκε, ο 29χρονος οδηγός του οχήματος που μετέφεραν τα κλοπιμαία, δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε όχημα και να μεταφέρουν οικοδομικά υλικά, τα οποία όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα ημεδαπού. Ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε σύριγγα με διάλειμμα ηρωίνης, ενώ όπως προέκυψε, ο 29χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.