Αρχική Ν. Κορινθίας Συνάντηση του Αντιπροέδρου ΕΛΓΑ,Γεώργιο Αν. Φερετζάνη με τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας, Αννίβα...

Συνάντηση του Αντιπροέδρου ΕΛΓΑ,Γεώργιο Αν. Φερετζάνη με τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκο (Βιντεο)

Συνάντηση του Αντιπροέδρου ΕΛΓΑ,Γεώργιος Αν. Φερετζάνη με τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας, Αννίβα Παπακυριάκο.

Η ανακοίνωση του Γεώργιου Αν. Φερετζάνης:

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου, επισκέφθηκα το Δήμο Βέλου – Βόχας και πραγματοποίησα συνάντηση με τον Δήμαρχο, Αννίβα Παπακυριάκο.

Ο Δήμαρχος μου εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και προεχόντως το πρόβλημα της λειψυδρίας, λόγω της οποίας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Παρεπόμενη συνέπεια του προβλήματος, οι ζημιές στην αγροτική παραγωγή και η συνακόλουθη αυτών απομείωση του αγροτικού εισοδήματος. Στο πλαίσιο αυτό, επιφυλαχθηκα να φέρω σε επαφή τον Δήμο με τον Διεθνή Οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranean (GWP-Med), δηλαδή τον μεσογειακό κλάδο του διακυβερνητικού οργανισμού, Global Water Partnership (GWP).
Με στόχο μια Μεσόγειο με ασφάλεια στο νερό, η GWP-Med, εργάζεται σε περιφερειακό, διασυνοριακό, εθνικό, λεκανοπέδιο και τοπικό επίπεδο, προωθώντας τη δράση και διευκολύνοντας τον διάλογο για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.
Έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες μου ως νόμιμος σύμβουλος της GWP-Med, επί σειρά ετών, γνωρίζω το πλήθος των έργων που έχει εκτελέσει εν είδει δωρεάς ο διεθνής αυτός οργανισμός προς διάφορους δήμους, προσβλέπω δε στην εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία του και με τον Δήμο Βέλου Βόχας επ’ ωφελεια των κατοίκων και αγροτών της περιοχής.