Αρχική Eπικαιρότητα Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο διήμερο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με άνοδο της θερμοκρασίας. Νέα μεταβολή του καιρού την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βαθμιαία βελτίωση του καιρού με τοπικές νεφώσεις το επόμενο διήμερο. Βροχές από την Κυριακή από τα βορειοδυτικά με ανατολική επέκταση.
  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικές για την εποχή τιμές.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια.

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 15 με 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31-03-2023

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 18 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-04-2023

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, στην ανατολική νησιωτική χώρα και πρόσκαιρα το απόγευμα στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-04-2023

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές την Κυριακή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με καταιγίδες την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.