Αρχική Περ. Πελοποννήσου Νίκας για εθνικές εκλογές: «Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις 2ες εκλογές,...

Νίκας για εθνικές εκλογές: «Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις 2ες εκλογές, θα υπάρχει πρόβλημα ως προς το χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών» (Βιντεο)

Και επίσημα ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού της χώρας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Παναγιώτης Νίκας σχολίασε την οριστικοποίηση των εθνικών εκλογών, εύχονταν πως μέχρι την 20ή 1 Μαΐου θα υπάρχει στον τόπο μας για να γκέι ηρεμία ώστε να σταματήσουν οι λασπομαχίες Και ο κόσμος να έχει την δυνατότητα να ψηφίσει όποιον επιθυμεί χωρίς ένταση και φανατισμό.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως οι εκάστοτε κυβερνήσεις συνδέονται με την αυτοδιοίκηση καθώς το δημόσιο δεν είναι ανεξάρτητο από την κυβέρνηση με αποτέλεσμα να προκύπτουν ζητήματα στην οικονομία και στην πορεία των αρχών και στην απορρόφηση των εκάστοτε πόρων.

«Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση με τις δεύτερες εκλογές θα υπάρχει πρόβλημα ως προς το χρόνο των εκλογών για την αυτοδιοίκηση» σημείωσε ο κ. Νίκας.

Δείτε το σχετικό βιντεο: