Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Εκσφενδονίστηκε η μηχανή αυτοκινήτου σε τροχαίο – Χαροπαλεύει ο οδηγός του

Καλαμάτα: Εκσφενδονίστηκε η μηχανή αυτοκινήτου σε τροχαίο – Χαροπαλεύει ο οδηγός του

Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα με τον 28χρονο οδηγό να δίνει μάχη σε νοσοκομείο της Αθήνας. Αποκαλυπτικές οι εικόνες στο σημείο του ατυχήματος…

Ο 28χρονος οδηγός χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Αθήνας που μεταφέρθηκε, λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα στην Καλαμάτα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε υπέστη μεγάλες ζημιές, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο κινητήρας εκσφενδονίστηκε από το καπό και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε αναστάτωση, με αυτόπτες μάρτυρες να ειδοποιούν ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν άτομα που είδαν το τροχαίο, το ΙΧ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Ένα άκρως σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαρτίου του 2023 στη Νέα Είσοδο στην Καλαμάτα, στο ρεύμα εξόδου, λίγο μετά τη γέφυρα του ΟΣΕ. Το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος, το οποίο- σύμφωνα με πληροφορίες- είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με τον οδηγό του να διακομίζεται πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του χθες βράδυ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο, κατά τα πρώτα στοιχεία, προσέκρουσε πρώτα δεξιά στο κράσπεδο και μετά έφυγε αριστερά, χτυπώντας στη διαχωριστική νησίδα και τα δέντρα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ολόκληρος ο κινητήρας του οχήματος αποκολλήθηκε και εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αυτό της εισόδου στην πόλη, ενώ η μπαταρία του βρέθηκε σε προαύλιο καταστήματος, επίσης στην απέναντι πλευρά του δρόμου από το σημείο που έγινε το τροχαίο στην Καλαμάτα.

Πάρα πολλά τμήματα του οχήματος εκσφενδονίστηκαν, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κάποιος ή να προκληθεί άλλο ατύχημα. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρα, ενώ ο οδηγός αιμόφυρτος βρισκόταν έξω από το όχημα.

Πάντως, μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο του 28χρονου, μαζί με ένα άλλο λευκό όχημα, ξεκίνησαν με μεγάλη ταχύτητα από τα φανάρια της διασποράς, ενώ στο σημείο του ατυχήματος φαίνονταν πολλά φρεναρίσματα.

Πηγή: tharrosnews.gr