Αρχική Eπικαιρότητα Πήρε δίπλωμα οδήγησης με την 960η φορά – Το δώρο από την...

Πήρε δίπλωμα οδήγησης με την 960η φορά – Το δώρο από την Hyundai

Διχασμένοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την ε(α)ποτυχία της

Όταν η επιμονή αποδίδει καρπούς, Μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα πέρασε τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης την 960η φορά, αφού πρώτα ξόδεψε 12.500 ευρώ για να τα καταφέρει.

Η 69χρονη Τσα Σα Σουν ξεκίνησε να δίνει για δίπλωμα το 2005 και όταν είδε ότι δεν τα κατάφερε με την πρώτη συνέχισε να δίνει καθημερινά πέντε μέρες την εβδομάδα για τρία χρόνια.

Μετά αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα διάλλειμα για ηρεμήσει και άρχισε να δίνει μόνο δυο φορές την εβδομάδα που τελικά έφερε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα μερικά χρόνια αργότερα.

Το δώρο της Hyundai

Κι ενώ οι περισσότεροι μάλλον θα φοβόντουσαν να έρθουν… αυτοκίνητο με αυτοκίνητο με τη συγκεκριμένη κυρία, η Hyundai της χάρισε ένα ολοκαίνουργιο αμάξι αξίας 13.000 ευρώ για τις πεισματικές προσπάθειες της για να την επιβραβεύσει για την επιτυχία του στόχου της.

Η ιστορία μπορεί να είναι παλιά, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τη Mirror, με τους χρήστες τους να διχάζονται στα σχόλια τους απέναντι της.

«Δεν θέλω να βρεθώ με κάποιον που απέτυχε 5 φορές στις εξετάσεις διπλώματος, όχι μία που τα κατάφερε την 960η», έγραψε ένας.

«Το μάθημα εδώ είναι μην τα παρατάτε ποτέ», έγραψε ένας άλλος.

πηγή: in.gr