19.6 C
Corinth
Σάββατο, 20 Απρ, 2024
Super TV όλες οι εκπομπές online
Αρχική Eπικαιρότητα Καιρός σήμερα: Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει

Τοπικές βροχές σήμερα στη χώρα και μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου.

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης και μικρής διάρκειας, ενώ μόνο στο Ιόνιο είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Αυξημένη θα είναι η συννεφιά σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θα ξεκινήσει να βρέχει το πρωί από τα δυτικά και μέχρι το μεσημέρι θα βρέξει και στις υπόλοιπες περιοχές, στην Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και αργά το βράδυ στο βόρειο-βορειοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Όμως μέχρι το βράδυ, ο καιρός στα ηπειρωτικά θα έχει βελτιωθεί. Λίγα χιόνια προβλέπονται στα βορειοδυτικά ορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία, το μεσημέρι, θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά όπου θα κυμανθεί κοντά στους 15 – 16 βαθμούς και 13 στη δυτική Μακεδονία. Θα προσεγγίσει τους 16 – 18 στις υπόλοιπες περιοχές και τους 20 – 21 στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 – 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα διατηρηθεί το βόρειο ρεύμα σε ήπιες εντάσεις, 3 – 5 μποφόρ, το απόγευμα όμως θα έχουν την τάση οι άνεμοι να πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις, σε παρόμοιες εντάσεις.

Στην Αττική προβλέπεται κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το απόγευμα στα βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 – 18 βαθμούς και οι άνεμοι σε δυτικές κυρίως διευθύνσεις, 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει συννεφιά, με ασθενείς βροχές το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 – 15 βαθμούς, μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι στον Θερμαϊκό, 2 – 3 μποφόρ.