Αρχική Ν. Κορινθίας Oκτώ νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος για τη Συμμαχία Πολιτών

Oκτώ νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος για τη Συμμαχία Πολιτών

Oκτώ νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος για τη Συμμαχία Πολιτών.

Ιωάννα Πολύδωρα.


Η Ιωάννα είναι μαθήτρια της 3ης Λυκείου και υποψήφια για πρώτη φορά. Έχει ήδη κατακτήσει μια σειρά τίτλων ομορφιάς και συγκεκριμένα τους τίτλους 1. Miss teen galaxy 2018 Bucharest, 2.Miss young 2019 , 3. Miss Young 2020 Πελοποννησιακά Καλλιστεία, 4.Miss body 2020 5. 1 R.U Miss Young Hellas.
Με την υποψηφιότητα της εκφράζει την δίψα της γενιάς της για συμμετοχή και αλλαγή σε όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουν. Σε όλα όσα οραματίζονται για το μέλλον τους και μέσα από την συμμετοχή τους μπορούν όχι μόνο να σχεδιάσουν αλλά και να υλοποιήσουν.

Μαριάννα Δανιήλ.


Η Μαριάννα είναι Φαρμακοποιός στην πόλη της Κορίνθου. Σπούδασε το διάστημα 2002-2007 στο τμήμα ΕΚΠΑ της Φαρμακευτικής Σχολής ενώ το διάστημα 2008-2010 φοίτησε στην ομοιπαθητική σχολή Κ.ΒΥΘΟΥΚΛΑ. Από το 2010 έως το 2012 πραγματοποίησε την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής πολιτικής, στους θεσμούς και στις Πολιτικές Υγείας. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι η 2η φορά που κατέρχεται στα κοινά έχοντας καταγράψει την πρώτη φορά εξαιρετική πορεία.

Βρεττός Εμμανουήλ


Πολυπράγμων και αεικίνητος ο Εμμανουήλ Βρεττός είναι από τους ανθρώπους που αποδεικνύουν με την επαγγελματική και όχι μόνο πορεία τους πως όποιος επιθυμεί και στοχεύει, υλοποιεί.
Συνδυάζει με επιτυχία μια άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και μια ευτυχισμένη οικογένεια, ο Μανώλης είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών.

Επαγγελματικά τον συναντούμε σήμερα στην Revolution App VR Ltd ως CEO ( Εταιρεία δημιουργίας mobile application και ψηφιακού υλικού), στην Fulgor S.A αλλά και στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά σαλόνια ως μάνατζερ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.
Παλαιότερα, επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης με δικό του κατάστημα (2007-2009) αλλά στον τομέα της επικοινωνίας ως ιδιοκτήτης της franciche Vodafone.
Στην αυτοδιοίκηση θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου τον καλωσορίζει αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία που αποτελούν την φιλοσοφία της. Την Ικανότητα, την Συνέπεια, την εργατικότητα, την Επιτυχία.

Κώστας Οικονόμου

Ο Κώστας είναι επιχειρηματίας, επαγγελματίας στην εστίαση από το 1995 έως σήμερα. Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Κορίνθου θέτει υποψηφιότητα με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου για πρώτη φορά, στηρίζοντας την συνέχεα της αλλαγής στο δήμο Κορινθίων. Γεννήθηκε στον Μαψό αλλά κατοικεί μόνιμα στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Λέκκα και πατέρας τριών παιδιών.

Φωτεινή Μαρίνη Γεννήθηκε στην Αρχαία Κόρινθο το 1967 είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτη Λυκείου με σπουδές στην Διοίκηση επιχειρήσεων και στα ΤΕΙ λογιστικής Κοζάνης.

Δραστηριοποιήθηκε στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην γραμματεία λογιστηρίου και στο ταμείο. Το 2019 εκλέχτηκε τοπική σύμβουλος στην Αρχαία Κόρινθο. «Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο δήμαρχος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της αρχαίας Κορίνθου με κάνει να θέλω να συνεχίσω την δράση μου με μεγαλύτερο ζήλο για τα κοινά του τόπου μου» αναφέρει η ίδια.

 

 

Δημήτρης Κωστάρας
Ο Δημήτρης Κωστάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 6χρονου αγοριού. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Κόρινθο.

Λατρεύει τη φύση , τον αθλητισμό και τον τόπο που μεγάλωσε, δραστηριοποιείται και δημιούργησε την οικογένεια του

 

 

 

 

 

Παινέσης Αλέξης
Ο Αλέξης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λέχαιο. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησε στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Κορινθίας όπου και αγωνίστηκε ως επαγγελματίας αθλητής από το 2004 έως το 2014, στις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. , Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, λαμβάνοντας αναγνώριση και πολύ αγάπη από τον φίλαθλο κόσμο.

Έχει ολοκληρώσει επίσης σπουδές και κατάρτιση ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ στο Ι.Ε.Κ.
Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις της Κορινθίας, στον τομέα παραγωγής αλλά και σε καταστήματα εστίασης στον τομέα Bartender- Barista.
Με την υποψηφιότητα του στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπεί την γενιά των 30άρηδων,την γενιά που επιθυμεί να είναι συμμετοχή στον σχεδιασμό και τις αποφάσεις του μέλλοντος.

 

Ηλια Μπάρτζη

Ηλια Μπάρτζη Επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς από νεαρή ηλικία η Ήλια Μπάρτζη είναι σήμερα ιδιοκτήτρια δυο κομμωτηρίων , στην Κόρινθο και στο Ζευγολατιό, μόλις στα 33 της χρόνια. Προσωπικότητα ισχυρή, εξωστρεφής, δραστήρια και ανήσυχη εκπαιδεύεται συνεχώς στον χώρο της δουλειάς της. Μετρά δεκάδες σεμινάρια και επιμορφώσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό κατορθώνοντας να βάλει την δική της σφραγίδα στο αντρικό και το γυναικείο hair cut. Με σπουδές στην Σχολή Κοντοράβδη και στον Αμάραντο ,διδάσκει σήμερα, μεταξύ άλλων, τα μυστικά της τέχνης της στα ΙΕΚ Κομμωτικής.