Αρχική Ν. Κορινθίας 750.000 ευρώ για έργα βελτίωσης του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα

750.000 ευρώ για έργα βελτίωσης του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα την συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας σε οικισμούς και να ενισχύει την οδική ασφάλεια. Για την Κορινθία ο στόχος είναι να προωθηθούν οι βιώσιμες μεταφορές, να αρθούν τα εμπόδια στις βασικές υποδομές των οδικών δικτύων και να βελτιωθεί η σύνδεση τουριστικών, πολιτιστικών και παραγωγικών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας.

Τα πιο πάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης σε δηλώσεις που έκανε στη Ρίζα, περιοχή στην οποία ξεκινά η νέα φάση εργασιών στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ έργου βελτίωσης του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα.

Συνεχίζοντας, ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε πως το έργο πραγματοποιείται ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι οδικών ατυχημάτων αλλά και να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα συγκεκριμένων τουριστικών περιοχών.

Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χ. Βυτινιώτη κατά την επίσκεψη στην Ρίζα συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕΠ/ΕΣΠΑ Τάσος Γκιολής, τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Δήμου Ευρωστίνης, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.