Αρχική Eπικαιρότητα Άγριος ξυλοδαρμός 28χρονου στη Ριτσώνα, στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Άγριος ξυλοδαρμός 28χρονου στη Ριτσώνα, στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Ο ξυλοδαρμός του 28χρονου σημειώθηκε τη νύχτα στην Εύβοια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και από εκεί στον Ευαγγελισμό της Αθήνας…

Ο ξυλοδαρμός του 28χρονου στην Εύβοια, σταμάτησε όταν ο νεαρός κατέρρευσε από τα χτυπήματα. Οι δράστες στη Ριτσώνα έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Τα αίτια της μαφιόζικης επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 28χρονος άνδρας το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου στην δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο λόγο ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον νεαρό άνδρα, με κλωτσιές και μπουνιές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ενώ εν συνεχεία διέφυγαν από το σημείο.

Ο 28χρονος αρχικά οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας για την διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό των δραστών.