Αρχική Ν. Κορινθίας Το Σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ συμμετέχει στη γενική πανεργατική απεργία

Το Σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ συμμετέχει στη γενική πανεργατική απεργία

Το Σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ συμμετέχει στη γενική πανεργατική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση στις 11:30π.μ. στα Περιβολάκια Κορίνθου.

Διεκδικούμε σύγχρονες και ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες.

Να μην συγκαλυφθούν οι εγκληματικές κρατικές και επιχειρηματικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Τονίζουμε ότι εν μέσω πένθους η κυβέρνηση και στον τομέα της υγείας, ανοίγει τον «χορό» των ιδιωτικοποιήσεων καταθέτοντας νομοσχέδιο στη Βουλή για τη μετατροπή της ογκολογικής μονάδας παίδων σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ). Ουσιαστικά, παραδίδεται ο εξαιρετικά ευαίσθητος τομέας της αντιμετώπισης των παιδικών νεοπλασματικών ασθενειών σε επιχειρηματικά συμφέροντα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τις εργασιακές σχέσεις των υπαλλήλων  και για τις παροχές υγείας στα παιδιά με καρκίνο.

Επίσης, το Σωματείο εργαζομένων στηρίζει και συμμετέχει την ίδια μέρα, Πέμπτη 16 Μαρτίου στην κινητοποίηση της ένωσης ιατρών του Νοσοκομείου Κορίνθου και καλεί τους εργαζόμενους μέλη του στις 10:00πμ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Να ενώσουμε τις φωνές μας, όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με τους ιατρούς για τις τραγικές ελλείψεις στην ιατρική υπηρεσία και όχι μόνο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

        Η  Γ. Γραμματέας                                                                      Ο   Πρόεδρος                                                                                                                               

Λιαχοπούλου Αλεξάνδρα                                                               Μήνος Χρήστος