Αρχική Eπικαιρότητα Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα – Μαρτυρία 26χρονης: Άκουσα τις δίδυμες να ανεβαίνουν,...

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα – Μαρτυρία 26χρονης: Άκουσα τις δίδυμες να ανεβαίνουν, δεν έβρισκαν να καθίσουν όλες μαζί

Έζησε λεπτό προς λεπτό τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Τις στιγμές που βίωσε, με κάθε φρικτή λεπτομέρεια, δεν θα τις ξεπεράσει ποτέ, όπως παραδέχεται η 26χρονη Νατάσα Πέτρου, που επέβαινε στο επιβατικό τρένο το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Είδε, μάλιστα, τις άτυχες δίδυμες να προσπαθούν να βρουν πού θα καθίσουν προτού χάσουν τη ζωή τους.

«Ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε και δεν νομίζω να το ξεπεράσουμε ποτέ. Εγώ ήμουν με το αγόρι μου στο τέταρτο βαγόνι. Είχαμε καθυστέρηση στο Παλιοφάρσαλα και μετά από 40 λεπτά ξεκινήσαμε. Μετά από λίγο έγινε η σύγκρουση. Δεν θυμάμαι τα λεπτά πριν από αυτό, θυμάμαι μόνο το μπαμ. Στην αρχή, νομίζαμε πως κάτι έπαθε το τρένο, έσπασαν τα τζάμια, άρχισαν όλοι να φωνάζουν, μετά μας είπαν πως υπάρχει φωτιά και βγήκαμε όλοι έξω» λέει η Νατάσα στο Mega.

 

Η Νατάσα είχε δει τα δίδυμα κορίτσια το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν από την σύγκρουση.

«Τα δίδυμα κορίτσια τα άκουσα όταν ανέβηκαν και δεν είχε να καθίσουν όλες μαζί. Έτσι, είπαν να πάνε να κάτσουν στο κυλικείο μέχρι τη Λάρισα, που θα κατέβει κόσμος, και να μεταφερθούν μετά. Άφησαν τα πράγματα τους σε εμάς για να μην τα κουβαλάνε. Το πρωί είδα στη τηλεόραση πως ήταν αυτά τα κορίτσια. Είναι τραγικό γιατί θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση τους» δηλώνει η νεαρή γυναίκα.

Η κοπέλα αναφέρθηκε στα συναισθήματα που την κατέκλυσαν μετά την τραγωδία:

«Κάποιες φορές νιώθω πως ήταν εφιάλτης και δεν είχε συμβεί. Κάποιες άλλες κλείνω τα μάτια και να ξαναβλέπω τις στιγμές μετά το τράνταγμά. Έκανα μέρες να κοιμηθώ. Νομίζω πως ότι και να γίνει, και να φτιάξουν τα συστήματα και όλα δεν νομίζω να δικαιωθούμε ποτέ. Χάθηκε τόσος κόσμος και όλα αυτά δεν γυρνάνε. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν όλα σε αυτή τη χώρα που ζούμε».