Αρχική Eπικαιρότητα Τέμπη: «Καιγόμαστε, θα πεθάνουμε, κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου» – Συγκλονίζει...

Τέμπη: «Καιγόμαστε, θα πεθάνουμε, κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου» – Συγκλονίζει 26χρονη επιβάτης

Η ανέμελη ζωή μου τελείωσε στα Τέμπη. Αυτό δήλωσε μια 26χρονη κοπέλα που επέζησε του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη περιγράφοντας τα δραματικά λεπτά της σύγκρουσης των τρένων και όσα τραγικά ακολούθησαν.

Η 26χρονη είναι μία από τους επιζήσαντες από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και μίλησε στην τηλεόραση του Mega για όλα όσα έζησε. Όπως είπε μετά το τραγικό δυστύχημα ένας πατέρας την πήρε τηλέφωνο και της είπε: «Κοπελιά με πήρε ο γιος μου από το δικό σου τηλέφωνο, πού είναι;», με την κοπέλα να μην μπορεί να του δώσει καμία απάντηση.

Η ίδια περιέγραψε για τα όσα έζησε:

«23.23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πως έγινε. Το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν, Ανοίγεις τα μάτια σου, αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί, και να σου καίει το πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου», είπε αρχικά.

«Αλλά δεν σε τρομάζει αυτό. Σε τρομάζει ο διπλανός σου, που σου ουρλιάζει «κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου». Σε τρομάζει η κυρία που έβλεπες κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού σου απέναντί σου, και τώρα δεν την αναγνώριζες από το πώς έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της, από τα αίματα. Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά «καιγόμαστε, πεθαίνουμε». Και απλά εκεί γίνεσαι «ένα» με τον άλλον τον άγνωστο που σε όλο το ταξίδι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα:

Πρέπει να πηδήξουμε από το τρένο.

Έχει γυρίσει το βαγόνι, δεν μπορούμε να βγούμε.

Σπάστε το παράθυρο.

Καιγόμαστε, γρήγορα.

Θα τα καταφέρουμε.

Υπήρχε καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα. Μας ενημέρωσαν ότι θα κάνουμε 20 λεπτά υποχρεωτική στάση, γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα στις γραμμές. Όλοι στα βαγόνια αρχίσαμε να κάνουμε παράπονα. Εκεί φαίνεται να ακούστηκε το «πάμε και όπου βγει» που άκουσε επιβάτης από τον ασύρματο. Μετά βγήκε νέα ανακοίνωση ότι θα φτάναμε στη Θεσσαλονίκη 12.25. και πάλι ακούστηκαν παράπονα από τους επιβάτες. Το προσωπικό ήταν σε αναστάτωση αλλά δεν μας έλεγαν τον λόγο».

 

Προηγούμενο άρθρο15χρονος μαθητής απο το Άργος πυροβόλησε με αεροβόλο αστυνομικό στα Ιωάννινα
Επόμενο άρθροΣτον Εισαγγελέα ο μαθητής από το Άργος που πυροβόλησε με αεροβόλο αστυνομικό στα Γιάννενα