Αρχική Eπικαιρότητα Ληστεία σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού – Λεία σχεδόν 280.000...

Ληστεία σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού – Λεία σχεδόν 280.000 ευρώ

Ληστεία με λεία σχεδόν 280.000 ευρώ, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9.3.2023) σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της Εθνικής Οδού προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 221ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι στο ύψος της Αγίας Μαρίνας Φθιώτιδας.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένα ζευγάρι – ένας 60χρονος και μία 59χρονη – μαζί με τον 30χρονο γιο τους που οδηγούσε το αυτοκίνητο, έκαναν μία στάση στον συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Ξαφνικά ένας άγνωστος άντρας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και κατάφερε να αποσπάσει τσάντα που περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ακριβά ρολόγια, μανικετόκουμπα και αντικείμενα συνολικής αξίας 250.000 ευρώ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως βγήκε από το όχημα και επιτέθηκε στον δράστη προκειμένου να πάρει πίσω τα προσωπικά τους αντικείμενα. Εκείνη την στιγμή όμως, ο δράστης απείλησε τον 30χρονο, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο και έτσι μπόρεσε να φύγει στα χωράφια, πηδώντας την περίφραξη του αυτοκινητόδρομου.

Τότε και ο 30χρονος αποφάσισε να τον ακολουθήσει, ωστόσο τραυματίστηκε στο χέρι στην προσπάθεια να πηδήξει και ο ίδιος την συρματένια περίφραξη και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη – πιθανώς Ρομά – που παραμένει άφαντος μαζί με την λεία.