Αρχική Ν. Αρκαδίας Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού – Μία πρωτοβουλία...

Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού – Μία πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΤ

Η ΔΕΥΑΤ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι διοργανώνει δύο δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού στις 22 Μαρτίου.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 16:00 – 17:00 και 18:00-19:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου Τρίπολης.

Η είσοδος είναι δωρεάν με εισιτήριο που μπορείτε να παραλάβετε από το ταμείο της ΔΕΥΑΤ: 2ος όροφος, Οδός Ιωάννη Παπαδημητρίου (Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς).

Ο Τίτλος της Παράστασης είναι “Τα Μυστικά Ταξίδια της Κυρίας Νεροσταγόνας”, από την θεατρική ομάδα του Θωμά Κινδύνη «Μορφές Έκφρασης» με σενάριο και σκηνοθεσία της Άννας Τζίμα.

Η παράσταση έχει σχεδιαστεί για να συμμετέχουν παιδιά 4 έως 12 ετών και να τα βοηθήσει να μάθουν για τη σημασία του νερού μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία.

Η ΔΕΥΑΤ τηρεί τη δέσμευσή της να προάγει την προστασία και την εξοικονόμηση νερού στον Δήμο μας μέσα από σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις.

Πιστεύουμε ότι αυτή η θεατρική παράσταση είναι ένας σύγχρονος και εποικοδομητικός τρόπος να διδάξουμε στα παιδιά τη σημασία του νερού και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν στην προστασία του.

Καλούμε τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτό το σπουδαίο εκπαιδευτικό γεγονός.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

Προηγούμενο άρθροΤην Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Γαρυφαλλιά Πουλάκου θα τιμήσει ο Δήμος Ναυπλιέων την Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθροΣύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκινούν οι συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη με τα μηνύματά τους