Αρχική Eπικαιρότητα Τέμπη: «Μαμά κοιμήσου θα αργήσω» τα τελευταία λόγια φοιτητή που σκοτώθηκε

Τέμπη: «Μαμά κοιμήσου θα αργήσω» τα τελευταία λόγια φοιτητή που σκοτώθηκε

Ο φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος σκοτώθηκε στα Τέμπη επειδή είχε πάρει το μοιραίο τρένο από την Καρδίτσα. Ο τρόπος που αποχαιρέτησε τη μητέρα του, προκαλεί ρίγη συγκίνησης…

Ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε πάρει το τρένο του θανάτου, από την Καρδίτσα. Είχε αποχαιρετήσει τη μητέρα του με 4 λέξεις: «μαμά κοιμήσου θα αργήσω». Λέξεις που πλέον πλημμυρίζουν με δάκρυα τα μάτια τόσο εκείνης όσο και των στενών συγγενών τους. Ένα νέο παιδί που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, γεμάτο όνειρα και όρεξη για ζωή, έφυγε και αυτό από τη ζωή άδικα. Πρόωρα και αναπάντεχα. Επειδή έτυχε να κάθεται σε ένα από τα πρώτα βαγόνια του Intercity 62.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου θα γίνει στη γενέτειρά του, την Καρδίτσα, η κηδεία του 21χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου, του φοιτητή που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, λίγα λεπτά αφού είχε πει στη μητέρα του «μαμά κοιμήσου, θα αργήσω».

Σπούδαζε στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και επέστρεφε μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Είχε πάρει το τρένο από την Καρδίτσα, το απόγευμα της Τρίτης. Στον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μπήκε στην μοιραία αμαξοστοιχία προκειμένου να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τάσος ήθελε να τελειώσει την σχολή του και μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, να φροντίσουν τα κτήματα της οικογένειας στο χωριό. Όταν δεν μελετούσε και δεν δούλευε στην οικογενειακή επιχείρηση, του άρεσε να φεύγει με την μοτοσικλέτα του στον κάμπο.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η σορός του αδικοχαμένου νέου θα φτάσει στην Καρδίτσα στις 12:00 το μεσημέρι και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η οικογένεια του επιθυμεί αντί στεφάνων, την ενίσχυση του «Σπιτιού της Αγάπης» στην Καρδίτσα ή του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»