Αρχική Eπικαιρότητα Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης πήρε τη θέση με πολιτική παρέμβαση»...

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης πήρε τη θέση με πολιτική παρέμβαση» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Για τον σταθμάρχη της Λάρισας και για τις οικογένειες που εκπροσωπεί μετά το δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί τις οικογένειες που έχασαν τα δίδυμα κορίτσια και την πρώτη τους ξαδέρφη στο δυστύχημα στα Τέμπη καθώς και εννέα ακόμα οικογένειες θυμάτων και τραυματιών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος εξήγησε εκ μέρους των δύο οικογενειών από την Καλαμπάκα, των γονιών των τριών κοριτσιών, δεν θέλουν να βγουν δημόσια, ενώ θέλουν να χτίσουν μια εκκλησία για τα κορίτσια.

Όπως τόνισε οι νομικοί εκπρόσωποι των οικογενειών θα λάβουν το αντίγραφο της δικογραφίας, μετά την απολογία του βασικού κατηγορούμενου, του σταθμάρχη της Λάρισας, δηλαδή το πρωί του Σαββάτου.

Ο ίδιος εκτιμά πως, «ο αριθμός των κατηγορουμένων θα διερευνηθεί» και εξήγησε ότι, «όσοι θάνατοι υπάρχουν, θα υπάρχουν τόσες ποινές».

Τέλος, σημείωσε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο σταθμάρχης πήρε τη θέση στη Λάρισα, λίγο προτού βγει στη σύνταξη, με «παρέμβαση από συγκεκριμένο πολιτικό».