Αρχική Eπικαιρότητα Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη»

Aνάμεσα στους ανθρώπους που έκαναν ανάρτηση στα social media μετά το φοβερό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της την ανατριχιαστική συνειδητοποίηση ότι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς ανάμεσα στους νεκρούς. Οποιοσδήποτε από εμάς κυκλοφορούσε τόσα χρόνια εν αγνοία του, ή χωρίς να έχει εναλλακτική επιλογή, με το τρένο, με ένα σύστημα θανατηφόρα επικίνδυνο, όπως αποδείχτηκε με τον χειρότερο τρόπο.

«Αύριο θα ταξίδευα για Θεσσαλονίκη, με ΤΡΕΝΟ ως ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ για το μεταπτυχιακό μου στο ΑΠΘ. Θα μπορούσα να είμαι εγώ ή κάποιος συμφοιτητής μου. Μιλάμε για νέα παιδιά που σκοτώθηκαν λόγω αμέλειας κάποιων ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ.

»Μετά το αρχικό σοκ, νιώθω θυμό, λύπη και ένα ψυχοπλάκωμα… που με τις ώρες μεγαλώνει. Κουράγιο στις οικογένειες των νεκρών μας. Και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είμαι δίπλα στους εγκαυματίες, να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ, μέσα από τη δική μου εμπειρία».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου: