Αρχική Eπικαιρότητα Gov.gr: Όλα τα έγγραφα που χρειάζεται ο οδηγός στο κινητό του

Gov.gr: Όλα τα έγγραφα που χρειάζεται ο οδηγός στο κινητό του

Μέσα σε λίγα λεπτά μέσω του κινητού τηλεφώνου τους, οι οδηγοί μπορούν να εκδώσουν όλα τα έγγραφα που τους είναι απαραίτητα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία στα γκισέ.

Σημαντική διευκόλυνση στους οδηγούς παρέχουν τα υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, απλουστεύοντας και ψηφιοποιώντας μια σειρά από έγγραφα που πλέον εκδίδονται άκοπα μέσω του smartphone.

Οι πολίτες μπορούν να εισέλθουν στις υπηρεσίες του gov.gr γρήγορα και εύκολα μέσω του κινητού τηλεφώνου τους, αποφεύγοντας το συνωστισμό στα γκισέ των Διευθύνσεων Μεταφορών των Περιφερειών όλης της χώρας.

Αντικατάσταση άδειας οδήγησης με νέου τύπου (πατήστε εδώ)

Θα χρειαστεί να συμπληρώστε τους κωδικούς Taxisnet, να επισυνάψετε φωτογραφία σας και δείγμα της υπογραφής σας, να εκδώσετε και να καταβάλλετε το παράβολο και να συμπληρώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), όπως και το τηλέφωνό σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβετε ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα. Την άδεια θα την παραλάβετε εσείς ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός σας από την Περιφέρεια που θα επιλέξετε, παραδίδοντας την άδεια οδήγησης παλιού τύπου.