Αρχική Ν. Κορινθίας Θέατρο Περιγιαλίου-Πρεμιέρα για τη νέα Σκηνή: “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει...

Θέατρο Περιγιαλίου-Πρεμιέρα για τη νέα Σκηνή: “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”

Η ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ επανέρχεται δυναμικά με το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”, σε σκηνοθεσία Αλέκου Ξανθάκη.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 1-2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΏΡΑ 8:30 μμ. στο θέατρο Περιγιαλίου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Ένας μακρόβιος κρυφός έρωτας, ένας πρώην, ένας νυν, μια σύγχρονη “ωραία Ελένη”, απιστίες, διαδικτυακές σχέσεις, νέες αγάπες, μια μητρική ανατρεπτική παρουσία, σ’ ένα διαμέρισμα που πλημμυρίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά από μυστικά, αμφιβολίες, ανασφάλειες και προβληματισμούς.
Μια παρέα της γενιάς των 30 – 40 που πασχίζει να υποστηρίξει τα ” θέλω” της μέσα από κωμικοτραγικά γεγονότα σε μια μοντέρνα κωμωδία καταστάσεων και πολυπλοκότητας χαρακτήρων.
Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη είναι μια μεταφορά σε μικρογραφία της σύγχρονης κοινωνίας αλλά και μια αντίπραξη στις επιταγές της.
Όποιος θέλει να αποδεχθεί την διαφορετικότητα, όποιος θέλει να νιώσει ελεύθερος, ν’ απαλλαγεί από αδιέξοδα και στερεότυπα, να κάνει μια νέα αρχή, ακόμα και να χωρίσει, να σηκώσει απλώς το χέρι του…
ΠΑΙΖΟΥΝ
Δήμητρα: Νικολέττα Παρασκευοπούλου
Κική: Νέλλη Ξυδούς
Νατάσα: Κατερίνα Α. Αντωνίου
Χάρης: Άρης Κατσαβριάς
Μιχάλης: Γιώργος Βουδούρης
Ιάκωβος: Νίκος Καψοκέφαλος
Κατιάνα: Φωτεινή Νιαβή
Υδραυλικός: Γιάννης Κανελλόπουλος
Προηγούμενο άρθροΚοκλώνης: Το έγγραφο της έρευνας της Αρχής Ξεπλύματος – Θα ζητήσουμε εξηγήσεις, θα δώσουμε απαντήσεις λέει ο παραγωγός
Επόμενο άρθροΤο Επιμελητήριο Κορινθίας για την απώλεια του Δήμου Λάσκα