Αρχική Eπικαιρότητα Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κλειδί» και η ουσία τροπονίνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κλειδί» και η ουσία τροπονίνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Εκτός από την κεταμίνη, ακόμα μία ουσία φέρεται να αποτελεί “κλειδί” για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ έχει κριθεί προφυλακιστέα και για τις ανθρωποκτονίες των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το έγγραφο, στις δύο αιμοληψίες που έγιναν στις 21 Ιανουαρίου 2022, η τιμή της ουσίας τροπονίνη ήταν 169,50 και 485,30, ενώ η φυσιολογική τιμή είναι κοντά στο 10. Σε αυτή την ουσία είχε βασιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για να υποστηρίξει ότι ο θάνατος της κόρης της οφειλόταν σε πρόβλημα του μυοκαρδίου. Να σημειωθεί, ότι η ιατροδικαστική εξέταση δεν είχε δείξει κανένα πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού.

Μιλώντας στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, εξήγησε ότι οι αυξημένες τιμές αυτού του δείκτη σημαίνουν έλλειψη οξυγόνου, είτε από παθολογικό παράγοντα, είτε εξωτερικό: “Υπάρχει κάποιος παράγοντας που στερεί από την καρδιά το οξυγόνο και πρέπει να διερευνηθεί άμεσα”.

Τι συνέβη στα μνήματα των παιδιών

Νωρίτερα, σήμερα, η εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου μετέδωσε αποκλειστικές εικόνες από την Πάτρα και τα μνήματα των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Όπως έγινε γνωστό, πολλά κουκλάκια και χειροτεχνίας που είχε αφήσει κόσμος πάνω στα μνήματα τους, βρέθηκαν ξαφνικά στα σκουπίδια…

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Πολάκης: Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΠρόστιμα σε επιχειρήσεις της Αργολίδας από το Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου