Αρχική Ν. Αχαΐας Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Πάτρας

Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Πάτρας

Κινηματογραφική κλοπή, με πρωταγωνιστή έναν… άτυχο δράστη, που τελικά έφυγε με άδεια χέρια, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε κοσμηματοπωλείο 53χρονης, επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης, αναρριχήθηκε χρησιμοποιώντας μία σκάλα αλουμινίου, από το πίσω μέρος κεραμοσκεπής, στον εν λόγω κοσμηματοπωλείο.

Στη συνέχεια έβγαλε κάποια κεραμίδια και με αιχμηρό αντικείμενο άνοιξε τρύπα στην εσωτερική ψευδοροφή, από την οποία μπήκε μέσα σε αυτό.

Με γρήγορες κινήσεις άδειασε τις προθήκες, αρπάζοντας 109 ρολόγια, 7 λουράκια ρολογιών και στιλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς άρπαξε και αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

Κατά την διάρκεια της δράσης του, χτύπησε ο συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι, που τον εντόπισαν την ώρα της διαφυγής του. Αν και όπως ανέφεραν προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, δεν τα κατάφεραν, όμως μπόρεσαν και πήραν το σακίδιο που είχε βάλει μέσα τα παραπάνω κλοπιμαία, με αποτέλεσμα παρά τον…κόπο του, να φύγει με άδεια χέρια.

Όλα όσα βρίσκονταν στο σακίδιο, αποδόθηκαν στην 53χρονη ιδιοκτήτρια και σε βάρος του δράστη, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή.

www.ertnews.gr