Αρχική Ν. Κορινθίας Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Κορινθίας,Βαγγέλη Ανδριανάκου για ΕΛΓΑ

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Κορινθίας,Βαγγέλη Ανδριανάκου για ΕΛΓΑ

Γνωστοποιήθηκαν στους παραγωγούς στον Άσσο, Κ. Άσσο, Λέχαιο, Ελληνοχώρι, τα πορίσματα του ΕΛΓΑ. Παρά τις διαβεβαιώσεις, παρουσία των δημάρχων του νομού, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά και των τοπικών βουλευτών της ΝΔ του τύπου: “Οι αγρότες της Κορινθίας δεν είναι μόνοι τους” κλπ, τα πορίσματα είναι απογοητευτικά και όπως τα χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι παραγωγοί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!

Τελικά μας έμειναν οι αυτοψίες, οι φωτογραφίες και οι διαβεβαιώσεις. Σωστά οι παραγωγοί αναρωτιούνται γιατί τους έβαλαν να κάνουν δηλώσεις. Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη.
Οι αγρότες μας παλεύουν ΜΟΝΟΙ τους, με την ακρίβεια στα αγροτικά εφόδια, που ξεπερνά το 100% σε λιπάσματα και φυτοφάρμακα σε σχέση με πέρυσι. Παλεύουν μόνοι τους με την ακρίβεια στην ενέργεια, πετρέλαιο και ρεύμα. Παλεύουν ΜΟΝΟΙ τους με την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες της, όπως η λειψυδρία.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ήθελαν να νιώσουν μια στήριξη. Ηθελαν από κάπου να πιαστούν για να μπορέσουν να καλλιεργήσουν και την επόμενη χρονιά. Ήθελαν να ισχύσουν οι διαβεβαιώσεις για δίκαιες αποζημιώσεις. Αντί αυτών απογοήτευση!