Αρχική Eπικαιρότητα Κολωνός: “Πρόσωπο ευρέως γνωστό στην υπόθεση της 12χρονης”- Τι αποκαλύπτει ο συνδικαλιστής...

Κολωνός: “Πρόσωπο ευρέως γνωστό στην υπόθεση της 12χρονης”- Τι αποκαλύπτει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας

Ένα πρόσωπο, το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό, φέρεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

“Μέσα σε αυτούς που ερευνώνται, άνθρωποι που είχαν συνομιλία με τη 12χρονη, υπάρχει και ένα πρόσωπο το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό. Μένει να εξακριβωθεί αν αυτό το πρόσωπο είχε μια απλή συνομιλία με το κορίτσι, η οποία διακόπηκε όταν αντιλήφθηκε ότι είναι ανήλικη ή αν συνεχίστηκε σε κάτι άλλο” είπε στο Star ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί κάνουν ακόμη και ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων, προκειμένου να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

 

Κολωνός

Συνολικά 18 άντρες έχουν προφυλακιστεί έως τώρα για την υπόθεση της 12χρονης. Η γειτονιά του Κολωνού βρίσκεται σε σοκ, καθώς πολλοί από τους κατηγορούμενους είναι γείτονες του παιδιού, πατεράδες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Σε άσχημη κατάσταση είναι και η 12χρονη που ανέφερε στην κατάθεσή της: “Κανείς από αυτούς που προφυλακίστηκαν δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος. Κανείς δεν ερχόταν στο σπίτι μας”.

Συνεχίζεται η έρευνα – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Την ίδια ώρα τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα. Ανακτούν ακόμη και διαγραμμένα αρχεία από ηλεκτρονικές συσκευές.

Ακόμη και αν κάποιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, πατώντας delete σε εφαρμογές και συνομιλίες, οι Αρχές μπορούν να τον “τσιμπήσουν” και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα ονόματα που θα κληθούν για εξηγήσεις.

thetoc.gr