Αρχική Eπικαιρότητα Υπόθεση 12χρονης από τον Κολωνό: Άλλες δύο προφυλακίσεις κατηγορουμένων

Υπόθεση 12χρονης από τον Κολωνό: Άλλες δύο προφυλακίσεις κατηγορουμένων

Σε συμπληρωματική απολογία καλείται από την 33η Τακτική Ανακρίτρια ο βασικός κατηγορούμενος στη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος.

Η δικαστική λειτουργός που σήμερα έλαβε απολογίες από δύο νέους κατηγορούμενους οι οποίοι οδηγούνται στη φυλακή, απέστειλε κλήση σε συμπληρωματική απολογία στον άνθρωπο που η 12χρονη έχει υποδείξει ως υπαίτιο για την ασύλληπτη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση που έχει υποστεί επί σειρά μηνών. Ο Ηλίας Μίχος, προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Οκτώβριο για βιασμό και μαστροπεία, θα μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνολικά τέσσερις κλήσεις σε απολογία έχει αποστείλει μέχρι στιγμής, η δικαστική λειτουργός μετά τη νέα κατάθεση του παιδιού. Σε αυτές, πλην των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, είναι και η κλήση προς τον διαιτητή-οδοντοτεχνίτη ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Παρασκευή.

Ο τελευταίος εμφανίστηκε δημόσια και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Συνεχίζεται και σήμερα το ανοιξιάτικο σκηνικό
Επόμενο άρθροΥπογράφηκε η σύμβαση για τη «Δημιουργία εικονικού Μουσείου Δήμου Βέλου- Βόχας για τη συμβολή της κορινθιακής σταφίδας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821»